free page hit counter

februari 06, 2006

Torrt och livlöst hår?

Många av mina sökordsbesökare på bloggen kommer hit i jakt på frisyrtips, kanske beroende på att de hittar igen nåt gammalt inlägg om kändisfrisyrer eller nåt annat som jag skrivit om hår. För att ytterligare stärka min position på frisyrfronten så ber jag här, helt ogenerat, att få presentera topplistan över världens tre värsta diktatorsfrisyrer. Med sådana ostyriga hårtestar på huvudet så är det inte konstigt att folk börjar visa aggressivt och associalt beteende. Förmodligen kunde mycket lidande ha undvikits om vitamininstitutet i Schweiz hade börjat sina efterforskningar ett halvt decennium tidigare. Nåväl, här kommer listan:

3. Saddam Hussein. Vanligtvis en ganska välklippt och vardagligt grå herre (visserligen med en uppseendeväckande mustasch, men med en i övrigt rätt normal farbrorfrisyr) som, precis samma dag som USA och världens alla tv-kameror knackar på dörren (luckan?) har oturen att drabbas av århundradets "bad hair day". Kunde inte CNN ha skickat sminkösen i förväg eller åtminstone ringt upp honom så att han fick chansen att dra en kam genom luven?

2. Adolf Hitler. Mannen som gav fett och stripigt hår (och dödsläger) ett ansikte. Även på honom sitter det en tämligen surrealistisk mustasch uppkrupen på överläppen strax under näsan. Hade han levat så hade jag sagt: tvätta håret och skaffa dig ett riktigt jobb Adolf!

1. Kim Jong Il. Egentligen är det väl bara logiskt. En frisyr som perfekt avspeglar hans personlighet. Irrationell, galen och helt enkelt overklig. Den påminner lite grann om sånt där plasthår som dockor brukar ha. Kanske när Kim en hemlig dröm om att vara en barbiedocka? Det skulle faktiskt inte förvåna mig ett skvatt.

Andra bloggar om:

Skrivet av barse den februari 6, 2006 09:04 EM | TrackBack
Kommentarer

*skrattar*

Nu har du gett dem en del frisyrtips :) i alla fall.

Annica

   Skrivet av: Annica Tiger den februari 7, 2006 03:09 EM
Bloggtoppen.se BlogRankers.com