free page hit counter

februari 25, 2005

Topp Tre - Kändisfrisyrer i riskzonen

Idag skippar jag nog fredagsfyran (som handlar om heminredning som väl inte är min paradgren precis) och ägnar mig åt en topplista i stället. Jag kör vidare på frisyrer så temat för listan blir: Topp tre - kändisar som jag inte skulle kunna hejda mig från att raka håret av om jag träffade dem i fyllan med en fulladdad rakapparat.Foto: Thord Lindgren
3. Brolle Jr - Den där tofsen i pannan bara tigger om att bli avverkad. Brolle verkar vara en skön kille med en grym pipa, men frisyren kommer direkt från helvetet.


Foto: Roberts mamma?
2. Robert Wells - Kom igen, vem skulle inte raka håret av honom om den fick chansen?


Foto: Curt Kvicker
1. Göran Greider - Jag har massor av respekt för Göran och han verkar vara en mjuk och snäll kille under den ibland lite buffliga ytan, men rakapparaten skulle gå glödhet om jag kunde tränga in honom i en mörk gränd.


UPPDATERING: Jag glömde att säga att det är helt okej att göra en egen lista som kommentar eller som eget inlägg med ping hit. Men kom ihåg att lämna Elisabeth ifred.

Skrivet av barse den februari 25, 2005 01:25 EM | TrackBack
Kommentarer

De två första går totalt bort enligt min åsikt. Göran får stanna - med frisyr och allt, det är ju hans signum.

   Skrivet av: Johnny den februari 25, 2005 02:50 EM

Menar du på fullt allvar att du skulle kunna avhålla dig från att raka Robban om du ställdes inför möjligheten? (Musikaliskt så kan jag i och för sig hålla med dig om att 3:an och 2:an går fett med bort, men det var inte det min topplista handlade om.)

   Skrivet av: Barse den februari 25, 2005 05:19 EM

Greider ser ännu galnare ut i verkligheten men är rejält skojig att diskutera med.

   Skrivet av: N|. den februari 26, 2005 04:46 EM

Det roliga med brolleponken är att han inte har den där jävla tofsen privat. Då har den försvunnit till ett backslick, och han kan gå på stadens gator som en vanlig man. Dessutom tappar han ca 173 gaypoäng då.

   Skrivet av: Anders den mars 3, 2005 02:38 FM

Brolle är världens snyggaste kille och hans frisyr kommer inte från helvetet han har klass och en skit snygg stil och hans röst är så underbar så man nästan svimmar. Och hans hår är så snyggt. Hans ögon drunknar man i han slår lätt Brad Pitt. Eller hur det nu stavas jag älskar dej BROLLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3

   Skrivet av: Melina den oktober 21, 2008 04:17 EM

You go girl!

   Skrivet av: Barse den oktober 21, 2008 04:55 EM

My partner and I actually enjoying the style and design of your web site.
csr2cheats
pixelguncoins
empiresgems
angerofstickcoins
hungrysharkevocoins

   Skrivet av: jake den augusti 20, 2019 06:33 EM

He’s always someplace else trying to show off his wonderful creations and this time, it’s inside the subway! Drawing graffiti can be loads of fun, but someone’s not very happy about it… subway surfers hack

   Skrivet av: Stanislav Riley den oktober 1, 2019 02:49 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com