free page hit counter

augusti 24, 2006

Mjuk mus

När jag såg det hemgjorda pekdonet Soap så kom jag att tänka på att jag skulle vilja ha en sån, fast med en mer traditionell musfunktion. Att styra pekaren med tummen som Soap tycker jag verkar opraktiskt och jobbigt, men formfaktorn: liten, trådlös och täckt av mjuk långhårig frotte skulle vara helt perfekt.

Kanske skulle det vara trevligt om man inte behövde pressa den mot bordsytan för att få bra styrning. Det skulle säkert funka bra om man kunde klicka och högerklicka genom att krama bollen på olika ledder. Mindre och mjukare möss efterlyses i alla fall. Jag är trött på att dra runt på stora plastklumpar. Kanske skulle det kunna funka att göra styrningen med en bra accelerometer i kombination med den optiska trackingen för att möjliggöra styrning en bit ovanför bordet?

[Via: Hack a day]

Andra bloggar om: , ,

Skrivet av barse den augusti 24, 2006 04:12 EM | TrackBack
Kommentarer

Wow! Detta kan vara en särskild av de mest användbara Bloggar vi någonsin har kommit över om detta ämne. Faktiskt magnifik. Jag är också en expert på detta ämne så jag kan förstå ditt hårda arbete. alexis ren final fantasy

   Skrivet av: Jim Harxmon den juli 30, 2019 08:31 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com