free page hit counter

oktober 12, 2004

Heltidsjobb

Vadå pappaledig? Man är ju inte ledig alls. Hela den här föräldraledighetsgrejen verkar ju vara en enda stor bluff där man luras att tro att det ska vara någon slags semester eller ledighet som man ska få när det i själva verket är nästan lika mycket jobb som ett vanligt arbete. Fejk! Och inte får man någon tid över att blogga heller.

Nä, skämt å sido så är det riktigt trevligt och då och då dessutom ganska vilsamt att vara pappaledig. Särskilt när man har ett sånt trevligt barn som vi har. Tyvärr blir ju alla andra saker som man tänkte göra under föräldraledigheten (starta företag, plugga, komponera musik, programmera ett jättebra spel, skriva en bok) lidande, men vad gör det. Såna saker får man säkert tid över till när barnet flyttat hemifrån om sådär en 20 år eller så (om inte bostadsmarknaden har blivit ännu sämre då...).

Nu vaknade killen. Tillbaka till verkligheten. :-)

Skrivet av barse den oktober 12, 2004 02:43 EM | TrackBack
Kommentarer

Du, det låter frestande det där...

   Skrivet av: Enar den oktober 21, 2004 12:55 EM

Det är lite grann som ett friår. Man får betalt för att vara hemma och testa nåt helt annat under ett år. (Sedan tillkommer det en 15-20 år ytterligare som man inte får nåt betalt för, då man dessutom måste dubbeljobba och både ta hand om barnet och sitt vanliga jobb...)

   Skrivet av: Barse den oktober 22, 2004 11:36 FM

Appreciate you sharing, great article post. Great free fire

   Skrivet av: Patsy J. Moore den juli 1, 2019 02:20 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com