free page hit counter

februari 03, 2005

Thorildsplansrondellen

När jag läste om bilolyckan i Thorildsplansrondellen så hajade jag till. Inte på grund av Madeleines lilla fadäs (hon har ju i alla fall slutat köra på gågator) utan på grund av det jag såg i slutet av artikeln. Mertil Melin har blivit stallpojke på slottet. Är inte det århundradets största nerköp vad gäller karriären? Från överbefälhavare till bilpolerare och hästskötare. Jag antar att det närmast kan liknas vid det som händer när en politiker inte längre kan sköta sitt jobb och får en reträttpost som landshövding. Men vad har Mertil gjort för fel? Jag hade för mig att han var en riktigt duglig karl på sin post (trots sitt märkliga förnamn).

Skrivet av barse den februari 3, 2005 07:01 EM | TrackBack
Kommentarer

Jag tycker det känns som ett soft jobb. Han tjänar nog mer stålars. "Slipper" oroa sig och arbeta för att inte lägga ner försvaret. Bara polera bilar och se så att hästarna känner sig bra.

Låter ju hur soft som helst. Fast han kommer nog inte före i kön på krogen direkt, fast frågan är om han gjorde det innan. Undrar om inte raggningsrepliken "Jag har sett kronprinsessans senaste hingst" funkar bra runt stureplan.

   Skrivet av: Mattias Ahlström den februari 5, 2005 10:13 FM
Bloggtoppen.se BlogRankers.com