free page hit counter

mars 29, 2005

Läsning i lådan

Det finns få saker som går upp mot att komma hem till en brevlåda fylld till brädden med intressant läsning. Den som har råd prenumererar på tidningar och tidskrifter om det som intresserar en. (Jag får bland annat Åter och Roten i min brevlåda med jämna mellanrum.) Är man till exempel intresserad av piprökning, kriminalvård eller norska vykort så finns det publikationer som handlar uteslutande om detta.

Om man däremot känner sig snål eller redan har använt upp pengarna på prenumerationskontot så går det lika bra att beställa kataloger eller gratismaterial som kan vara precis lika intressant att läsa. Jag får bland annat Kjell-katalogen, Dallas/Maxims design guides och Atmel applications journal regelbundet i min brevlåda. För den som orkar leta så finns det en uppsjö av intressant informationsmaterial som man kan prenumerera på gratis. Man kan till exempel få gratis provnummer av Bridgetidningen, Filatelisten, Ordfront, Smittskydd, Contra och Clarté. Vill man ha en helt gratis prenumeration av Mjölkspegeln så går det också bra. Många sidor för inga pengar får man om man beställer ABA-Skol-katalogen eller Elfa-katalogen som bägge två håller en sanslöst hög klass, både innehållsmässigt och utseendemässigt.

Skrivet av barse den mars 29, 2005 09:35 EM | TrackBack
Kommentarer

My rather long internet look up has at the end of the day been compensated with pleasant insight to talk about with my family and friends. free spider solitaire io

   Skrivet av: Ruairidh Legge den november 7, 2019 01:58 FM
Bloggtoppen.se BlogRankers.com