free page hit counter

april 22, 2005

Fredagsfyran v16-05

Dagens mobiltelefontema på Fredagsfyran känns skrämmande aktuellt. Jag har precis fått veta att jag har en telefonsvarare på mitt mobiltelefonabbonemang som har tagit emot meddelanden men som inte har skickat någon notifikation till mig. Den har legat där i mer än två år och tagit emot meddelanden som den sedan har raderat efter 72 timmar. När jag ringde Telia så sa telefonisten, efter att hon hade pratat med teknikern, att någon hade "glömt att kryssa i en sån där ruta i datorn". Gissa om jag ska kräva tjockt med ersättning från Telia! När jag sedan fått det (det brukar funka så att de bjussar på några månaders telefonavgift) så ska jag byta operatör.

Här kommer i alla fall femman:

1. Vad har du för mobiltelefon och varför valde du just den?
Jag har en P800 som jag köpte på premiärdan. Den har jag för att jag är en early adopter.

2. Har mobiltelefonen räddat dig ur någon knepig situation som du inte hade klarat utan telefonen?
Massor av situationer som hade varit tio gånger jobbigare att reda upp utan mobil.

3. Oroar du dig för strålningen från mobiltelefoner och telefonmaster?
Jag oroar mig inte för strålningen från masterna. Jag skulle inte heller påstå att jag är orolig vad gäller mobiltelefonerna. Däremot försöker jag tänka på att inte prata så länge, särskilt när jag är någonstans där det är dålig mottagning. Mikrovågsstrålning värmer upp vatten, protein- och fettvävnad och det blir varmt på örat och i hjärnan. Jag vill inte att saker inuti mitt huvud ska koagulera så att jag får nån blodpropp så därför försöker jag hålla nere taltiden i mobilen.

4. Finns det någon i din omgivning som inte har mobiltelefon?
Jepp. Min fru har en god vän som fortfarande vägrar. Min mormor har ingen mobiltelefon och min frus farmor och farfar har inte heller någon. Inte heller min son som är 16 månader i morgon har någon mobil som går att ringa med. Han har däremot en gul mobiltelefon som spelar melodier och blinkar med lysdioder när man trycker på knapparna.

Skrivet av barse den april 22, 2005 04:41 EM | TrackBack
Kommentarer

Har en vadå?

   Skrivet av: Enar den april 22, 2005 11:24 EM

Jag har en SonyEricsson P800. (Ja, P står för penisförlängare om det var det du undrade. Tyvärr har det kommit flera modeller därefter som är bättre på just penisförlängning.)

   Skrivet av: Barse den april 23, 2005 01:33 EM

Hehe, nä det var mest det där med mobiltelefon jag undrade vd det var..

   Skrivet av: Enar den april 24, 2005 11:13 FM

Aha.

Du förstår, här nere i den befolkade delen av landet så finns det något som kallas mobiltelefonmaster som gör att man kan prata i en slags telefon som inte sitter fast med en sladd i väggen...

;-)

   Skrivet av: Barse den april 24, 2005 11:20 FM

if you have free time please visit us site.
https://yhn777.com 카지노사이트
https://yhn777.com 카지노사이트
카지노사이트

   Skrivet av: sam den oktober 2, 2020 03:46 FM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com