free page hit counter

februari 14, 2006

En liten god gärning varje dag

Ett tag klickade jag på The Hunger Site varje dag, men det är lätt att glömma bort. Nu har det dykt upp en Yahoo! Widget som hjälper en att komma ihåg. Enkelt och bra.

(Widgets är små applikationer som man lägger på skrivbordet. Inget nytt under solen egentligen, men när Yahoo tog över Konfabulator och när Apple började inkludera widgets i osX så tog det hela skruv. Yahoo Widgets kryllar av bra småprogram. Jag är personligen speciellt förtjust i Bloglineswidgeten, AdSense-trackern och den där snygga nixie-klockan. Botanisera och hitta egna favoriter, men glöm inte att installera Hunger Site-widgeten!)

Skrivet av barse den februari 14, 2006 10:39 FM | TrackBack
Kommentarer

Eller så har man tur och läser ett blogginlägg om just thehungersite och kommer ihåg att man inte varit där idag, tack! :-)

   Skrivet av: emil den februari 14, 2006 10:42 FM

...och som vanligt är det Apple som ligger i för att föra ut (låt vara annans) ny teknik till allmänheten.

   Skrivet av: Enar den februari 14, 2006 11:01 FM

Hurra för Apple och deras trogna lärjungar! Man borde kunna skicka in önskemål till Apple och rösta på vad deras nästa produkthype kommer att vara. Då kunde smarta tekniker komma ut snabbare till allmänheten. Kanske Apple känner sig sugna på att lansera innovationerna iAjax eller kanske iBlog med iTrackback och iComments snart?

Ryktet går förresten att RSS kommer att slå igenom på bred front snart när Microsoft äntligen bygger in stöd för det i nästa version av Internet Explorer. Hoppas bara att de inte sabbar det hela genom att "förbättra" en redan fungerande standard på något typiskt microsoftmaner. Microsoft RSS 2.45 typ...

   Skrivet av: Barse den februari 14, 2006 11:32 FM

Tyvärr. Inget rösta. Apple är fullständigt odemokratiskt och hajpandet utgår från fingerspetskänslan hos deras analytiker (läs: Jobs helt egna visioner).

Förresten vore MicRSSoft ett fint produktnamn.

   Skrivet av: Enar den februari 14, 2006 01:47 EM

Åh. Praktisk snurra.

*installerar*

Hoppas allt är väl.

Har hittat en - för mig ny - och lite kul grej, och då tänkte jag på er och alla era böcker: www.bookcrossing.com ;)

Jag gallrar nu :)

Ha det gott!

/E

   Skrivet av: Essa den februari 14, 2006 10:10 EM

Vilket sammanträffande! Vi berättade precis för Jennys kusin om bookcrossing för några dagar sedan. Det är en jättebra idé. Kanske måste gå igenom några bokhögar och sprida lite litteratur för vinden...

   Skrivet av: Barse den februari 15, 2006 12:01 EM

Åh, jag ser fram emot det. Ni borde ju ha en del som går att gallra, och jag tycker det är lite kul att dra ut på stan, på SKATTJAKT ;)

På bookcrossing - som överallt annars, har jag mcsarcne som användarnamn, tjoa gärna!

/Essa

   Skrivet av: Essa den februari 16, 2006 10:54 EM
Skriv en kommentarSpara personliga inställningar?


Bloggtoppen.se BlogRankers.com