För den som bryr sig

Bröllop, jobb, skola, systemkamera och picasa.

by Sofie

Numera är man fru, känns riktigt bra måste jag säga. ;) Inte nån diretkt skillnad mot tidigare, men jag har en man, som nu heter Degerfält han också, och en fin ring. :) Vi fick en del pengar i bröllopspresent, som vi spenderade större delen av i torsdags då jag fick mig en systemkamera! Robin ska få en ny telefon för resten av pengarna.

Nytt är också att Robin har fått ett jobb! Halvtid på Balder som lärare i datakommunikation, där ska han vara fram till jul åtminstone. :) Han får även småvicka på VUX när nån matte-lärare är borta. :)

Skolan går ganska bra. Jag har hamnat efter en del i programmeringen innan bröllopet, då det var en massa annat att tänka på, men jag har jobbat på duktigt i veckan och har nästan kommit ifatt. :) Matte går lite bättre, första duggan spikades, för både mig och Robin, och den andra tror jag gick ganska bra för mig också, men den har vi inte fått tillbaka än, för den gick tydligen väldigt dåligt för många, så vår lärare vill inte lämna igen den innan nästa dugga som är en webdugga som ska vara klar innan på måndag.

Jag har ju varit så dålig på att uppdatera mitt album här på hemsidan, och det beror på att det är så bökigt att lägga upp, så jag har bestämt mig att skapa ett album på picasa istället, så jag kommer att lägga upp bilder där, och länka till från bloggen. Än har jag inte fått upp några bilder, men det kommer. :)

Snabb sammanfattning av senaste veckorna. Jag ska försöka bli duktigare på att uppdatera här hädanefter.

Tänkte bjuda  på en bild från bröllopet, för dom som inte har facebook. ;)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2024 Sofies blogg | Powered by WordPress