För den som bryr sig
Category Archives: Projekt: Barnens rum

Iris och Mirjams rum

by Sofie

Jag trivs bra i vår lägenhet. Jag vill gärna bo kvar, men det är ju lite smått om plats här. Så jag började fundera på hur vi skulle kunna få lite mer utrymme. Det mest uppenbara är ju att ta ut väggen från flickornas rum till deras lilla klädkammare. Min tanke var att sen bygga en loftsäng till Iris och sen ha ett skrivbord under. Så jag ringde självklart Camilla, och bjöd hit henne och hennes sambo, vår egen byggare Micke, och frågade vad dom trodde om det. Då kom Micke på att vi har ju så mycket onödigt utrymme ovanför trappen, så varför inte bygga ett loft från klädkammaren ut över trappen och ha en sängplats till Iris där. Ja, varför inte, så nu är det planen.

Vi har redan börjat. En IKEA-resa inplanerades, men den dagen vi skulle åka var det -37 grader på morgonen, så resan sköts upp till helgen därefter. Mirjam fick ändå en mysig helg hos mormor. :) Men i helgen som var åkte vi till Haparande. Jag, Robin, Susanne och Iris. Iris längtade efter att få vara i lekrummet där, där hon hade en rolig timma innan hon var tvungen att följa oss runt. Men hon fick då välja lite saker till sin nya hörna.

Söndag var det bara att åka hem och börja stöka, så det gjorde jag. Tyvärr glömde jag ta bilder innan vi började. Men tillslut kom jag ihåg kamera, så här kommer lite bilder från söndagen.

 


Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Sofies blogg | Powered by WordPress