För den som bryr sig

Illa illa…

by Sofie

Jo, visst är det illa att jag är så dålig på att uppdatera min blogg?!
Iris och Mirjams rum är klart. Blev ju hur bra som helst! Synd bara att inte barnen i samma veva blev hur duktiga som helst på att städa. ;) Bilder finns och kommer att komma upp när jag får tummen ur.

Sen har jag ju slutfört en del mindre, men ändå roliga grejer. Mest handarbete då.
Jag har lärt mig knyppla, men har inte gjort det på hela sommaren och är än så länge bara på 2:a nybörjarspetsen.
Jag har sytt lite grejer, varit mindre bra på att fota det jag sytt.

Nästa stora projekt blir förrådet i alla fall. Där ska skräp kastas och allt annat ut, väggar spacklas och målas, och kanske upp nån fin tapet på nån vägg, sen in med skenor med konsoller längst hela långväggen. Lite hyllor och trådbackar på det, så kanske det gå få någon ordning där tillslut. Har även tänkt ställa in mitt skrivbord dit, så får jag en egen liten hörna, och det blir mer plats i vardagsrummet.

Om 3 veckor har jag mina första 2 tentor, det kommer nog gå rätt bra hoppas jag. ;)

Det var uppdateringen för denna gång. Hade!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Sofies blogg | Powered by WordPress