För den som bryr sig

Färdigt badrum! Del 1.

by Sofie

Äntligen är badrummet klart! Idag var Micke och Camilla hit, så vi fick hjälp att sätta upp det sista på väggarna, skåp, handdukshängare och badkarsskärmväggen.

Lite drygt 1 månad från att dom var här och tömde tills det var helt klar. Är väl inte så illa? ;)

Den 15 februari revs ju allting ut, och drygt 2 veckor senare, torsdag den 1:a mars, när jag och sjuklingen Mirjam var på Vux, ringde Jens, från Mini Bygg, och sa att han hade vart hos oss och nu var det torrt! Måndag den 5:e kom mattläggarna och började spackla. Jens var prydlig när han rev ut badrummet motför vad dom var. Jag och flickorna spenderade hela veckan i Storbränna, då det smidigt nog var sportlov, men Robin var hemma. Stackarn. Det var spackel i halva lägenheten på måndag eftermiddag när han kom hem. Förstår inte varför dom ska spilla spackel i köket, hallen (utanför pappen som låg som skydd såklart), trappen och på dörrkarmen till badrummet. Jag skyller allt stök på dom. ;) I alla fall så när vi kom hem på söndagen var väggarna och golvet klara!

Så förra veckan var det dags för rörmokaren att komma och böja lite rör och sätta in lite viktiga saker, typ toastol och handfat. Onsdagen satte han in handfatet och spegeln, torsdagmorgon kom han med toalettstolen, som Jäders på nåt sätt missat att beställa, men det ordnade sig ändå. Även badkaret hann komma med. Och sen på fredagen kom elektrikern och satte upp lamporna och snyggade till hängande kablar och sånt. Då var byggjobbarnas arbete klart.

Så här såg det ut när rörmokaren var på fikarast på torsdagen.

 

 

Fortsättning följer…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Sofies blogg | Powered by WordPress