För den som bryr sig

Färdigt badrum! Del 2.

by Sofie

Som sagt idag kom det sista upp på väggarna. Högskåp, väggskåp, badkarsskärmvägg, duschhållare och handdukshängare. Måste faktiskt påstå att jag och Micke jobbade bra ihop. :D Snabbt och smidigt gick det, och som tack för hjälpen bjöd vi Camilla och Micke på Fläskfilé baconbus och marängsviss (inte som samma rätt då). Men den dagen dom köper hus har jag då lovat att tapetsera så mycket som behöver. ;) Så nu ser det ut så här i vårat badrum!

Det enda som saknas nu är att stöka in i skåpen, och så håller jag på att ska sy en ny tvättkorg. Vår gamla var så äcklig och började gå sönder lite här och där, och så kom jag ju på att vi har ett fint duschdraperi som vi inte har nån användning av längre. :) Så bild på det kommer väl senare kanske. ;)

Nu är det bara att börja med flickornas rum! ;) Fast först åker vi på semester.


2 Responses to “Färdigt badrum! Del 2.”

  1. Malin skriver:

    Snyggt! Riktig sminkspegel ;) Hoppas jag hinner få iordning allt jag tänkt innan ni kommer…

  2. Sofie skriver:

    Ja, ljuset blev super där inne! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Sofies blogg | Powered by WordPress